Tjänster


Yinyoga

Yinyoga är en fantastisk form av lugnande, långsam stretch som sträcker ut din bindväv/fascia som omsluter hela din kropp. Du stressar ner och blir avslappnad samtidigt som dina myuskler slappnar av och din hjärna tränar Mindfulness och du blir medveten och stunden, här och nu.

Yinyoga passar alla kroppar och åldrar, då vi anpassar positionerna till just din kropp. Vi sitter eller ligger i positionerna mellan 3-5 minuter.

Jag har diplom från  Magdalena Mecweld i Stockholm 40 H Yinyogalärare

Yoga för nybörjare

För dig som aldrig utövat yoga, för dig som kan lite grann eller dig som bara vill komma och prova några gånger. Vi kommer träna på olika positioner, och allmänt lära oss grunderna i Vinyasa och Hathayoga. Kom och prova, få mr kroppsmedvetenhet och stressa ner och få mer fokus. Vi börjar med solhälsningar, Surya namaskar och tränar in den steg för steg och går därefter in i andra kända postioner som krigare II och trädet. Jag är certifierad Yogalärare 200 h på Rys-godkända skolan MuySanto Yoga o Meditation i Västervik
Har du frågor? kontakta mig på 0736138907 eller via messenger. Kom och var med 

Vi träffas 6 tillfällen, din investering 1100 kr. Använd din friskvårdspeng. Jag är ansluten till ePassi och Wellnet


Andullation

 Ryggont är en av de mest utbredda sjukdomarna bland befolkningen i dag och det har sin förklaring. Arbetsrelaterat sittande, stående, böjningar och lyft, med samma enformiga rörelser och oftast felaktigt, belastar ryggraden dag ut och dag in. Andullation kan vara en mycket effektiv behandling av ryggbesvär och för att lindra smärta. Eftersom andullation inte riktas mot ett specifikt organ eller organsystem, utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt, kan andullationen ha en positiv inverkan på vår kropp. Andra besvär som kan lindras Andullationsmassagen kan även ge: Artros behandling Avslappning Cystisk fibros-behandling CF Dis-stress / Di-stress-behandling Fibromyalgi-behandling Lindring vid ledbesvär Lymfmassage Migränbehandling Restless legs-behandling, RLS Reumatism behandling Lindring vid ryggbesvär Smärtlindring Ökad rörlighet vid stelhet Lindring vid sömnstörningar

In och läs mer på

Lindra besvär & smärta - HHP Sverige hhp.se


Öronakupunktur

NADA, stressreducerande behandling med hjälp av nålar i 5 punkter i varje öra. eller välj problemområde, tex stress, sluta röka, ångest, m.m. Behandling med Pointoselect eller nålar.

Jag är utbildad hos Roverket i Karlstad

Taktil Massage

Orginalmetoden TaktiPro TaktiPro är en metod som lindrar smärta, oro, ångest och gör att hjärnan utsöndar lugn och ro hormonet Oxytocin. Massagen är en forma av mjuk beröring, vilket sätter igång hudens känselreceptorer vilket i sin tur gör att lugn och hormonet Oxytocin släpps på Metoden hjälper dig att bl a att: Slappna av Sover bättre Mindre stress Lindrar smärta Lindra oro och ångest Bättre mag- och tarmfunktion.

Jag är utbildad av TaktiPro StockholmGua Sha Ansiktsmassage

Gua sha är en traditionell kinesisk ansiktsbehandling som både är djupgående och avslappnande. En gua sha är ett verktyg i sten, ofta jade eller rosenkvarts, som används för att massera ditt ansikte. Gua sha har en djupgående effekt på hudens åldrande, spänningar och svullnader. Gua sha behandling kallas även för ansiktets yoga, minskar svullnader och rynkor och gör att ansiktet får ett fint glow. Gua Sha ökar cirkulationen och hjälper lymfsystemet att forsla bort toxiner, lindrar smärta och svullnader. Resultatet efter en behandling: Bättre cirkulation Bättre flöde på lymfatiska systemet Bättre fukthalt i huden Huden blir mer uppstramad Du får en härlig lyster i ansiktet Bättre energi i hud och kropp. Jag använder Me Animas hudvårdsoljir som är helt ekologiska och svensktillverkade. Behandlingen består av 3 delar. En skalpmassage, en ansiktsrengöring och Gua Sha, ansiktsmassage inkl dekolletage, nacke och axlar.

Jag är diplomerad hos MeAnima i Stockholm


Massager

Gua Sha Body, Gua Sha facial detox, Taktil massage, 


Gua Sha Body

En av de mest effektiva muskel-behandlingarna. Med ett verktyg skrapar man på insmord hud på områden där smärta och stagnation förekommer. Sätter igång cirkulation och flöde och rensar kroppen från slaggprodukter.  Anti-inflammatorisk och immunförsvarshöjande.

.


Boka övriga tjänster här

Boka